Вграден производител на плакари: како да направите вграден одење во плакарот

- 2021-05-26-

Вградениот плакар за плакари е многу корисен за нас. Вградениот плакар има многу предности во однос на традиционалниот. Заштедува простор и е многу убава. Толку многу луѓе изградија вградени плакари во нивните домови, но многу луѓе ги прават во прошетки во плакари. Кога наидов на многу проблеми, не знаев ни како да решам некои проблеми. Дозволете ми да воведам како да направите вграден плакар во плакарот.


Вградена лизгачка врата во плакарот


Спалната соба изградена во плакарот е всушност кабинет вграден во wallидот, кој може да се користи како гардероба за чување облека, или кабинет, кој може да се намести во кујната.


Главната предност на вградениот плакар во плакарот е тоа што заштедува простор. Дизајнот вграден во wallидот во голема мера заштедува простор и ја подобрува употребливоста на просторот; и од изгледот, кабинетот се чувствува многу мал и тенок, без да се чувствувате тежок и убав. вградените врати во плакарот се претежно лизгачки врати, што заштедува простор за отворање на вратата, што е особено погодно за помалите спални соби. Така, спалната соба изградена во плакари стана популарна.


Влегувајќи во theидниот кабинет


Употребата на лизгачки врати во спалната соба вградена во плакарот не само што ја прави нашата работа многу едноставна, лесна за ракување, заштеда на енергија и заштита на животната средина. Некои спални соби изградени во плакари се исто така опремени со еластична опрема за истегнување, која може да се надгради произволно, концизно и практично, како одраз на оригиналните идеи за дизајн. Затоа, во wardидната гардероба, каде што има фиоки, прегради и облека, тие ќе организирате с everything, дури и крпи, чорапи и вратоврски. Некои wallидни кабинети се исто така опремени со решетки за панталони на тркала, кои можат уредно да висат десетина пара панталони, да ја одржуваат вентилацијата, а не брчките, чисти на прв поглед и лесно да се пристапи.


Спална соба вградена во лизгачка врата на плакарот


За просторија со вдлабнат wallид во структурата (или просторија каде што целиот wallид се користи како вграден во плакарот), во вдлабнатиот wallид мора да се инсталира комбинирана преграда, а потоа комплет вградена прошетка во плакарот вратите може да се инсталираат за да станат прекрасен и издржлив wallиден кабинет. Theидот во кабинетот може директно да се наслика со wallидна боја или да се залепи со позадина.


Големината на кутијата за лизгање на лизгачката врата од wallидниот кабинет во спалната соба мора да биде висока 12 см и ширина 9 см. Како кутија за завеси, патека е инсталирана во кутијата за патеки, а лизгачката врата може да се закачи на патеката.


Ширина на лизгачка врата


Златната големина на нормална врата е околу 80 см х 200 см. Под оваа структура, вратата е релативно стабилна. Ако има висина поголема од 200 см, па дури и повисока, најдобро е да ја намалите ширината на вратата или да направите повеќе лизгачки врати под претпоставка дека површината останува иста, за да ја одржите стабилноста и безбедноста на вратата.


Всушност, многу луѓе секогаш наидуваат на проблем при купување или прилагодување гардероби на пазарот. Големината на гардеробата што ја купуваат не е иста со големината на собата. Кога дизајнирате спална соба вградена во плакарот, спалната соба вградена во плакарот може да биде опремена со вградена врата во плакарот според стилот на собата. Ако не знаете ништо, ве молиме погледнете го знаењето за вградениот плакар во плакарот погоре.