Направете добра работа за овој дизајн на домот, останете 5 години не заостанувате „Тајмс“, среќата е добра!

- 2021-04-10-

Популарниот тренд на градење е украсен нечија претпоставка, претпоставувајте, исто како и претходните две години се уште е популарна кристална ламба, беше заменета со едноставна куполна светлина на тоа сега, па затоа, кога украсуваат треба да бидат на бранот на иднината, мора да "Нека си тешко мал половина година, во исто време помина стотици илјади до добра куќа, не живее во не следи да се искачи за една година или две, е зад Тајмс.

Цврст TVид на ТВ во боја


Говорејќи за ТВ ид, за повеќето луѓе, сметаат дека треба да се стори за да се има некоја карактеристика, затоа што ова е често семејството да го украсува „прозорецот“.

Поради ова, толку многу луѓе го прават ТВ многу комплициран, така што изгледа поинаку, но се чувствува и елегантен.

Но, сега, ако украсот, или на секој чекор помина осум илјади деца во домот за да направи комплексен ТВ wallид, тоа е многу застарено, може да се каже дека припаѓа на трошење пари.

Во моментов, за дизајнот на TVидот на ТВ, популарен е solidидот во позадина со цврста боја, што не е помалку пари, но исто така може да претстави и подобра едноставна убавина.

Во исто време, како што сега се повлекува аурата во домашната телевизија, некои семејства можат да се инсталираат директно на проекторот, сега им треба светло обоен wallид за да служат како платно за искористување, wallидот од еднобоен телевизор е најдобар дизајн.

Белиот wallид се користи како завеса, а начинот на гледање на филмот е проекција, што носи многу пријатно визуелно чувство.


Студентски дом за подни плочки

Претходните две години, исто така, во "Јане европски ветер, американски, медитерански ветер ...... Кога, продавницата за подни плочки честопати сака да прави разновидна продавница за моделирање, а потоа да се чувствува особено убав.

Ако сега декорацијата сè уште се придржува до дизајнот на подните плочки, така што не е надвор од времето, не може да биде во чекор со трендот на декорација, а тоа е да потрошите неправедно пари.

Тековната популарна поплочување на подни плочки, може да се каже дека е само едноставна промена, но донесе големи промени во животот, и ова е иднината на мејнстримот на поплочување на подот, следните 5 години се уште е тренд, нема заостануваат, но ќе бидат пофалени.

Ширењето не е да се направи какво било моделирање, директна паста за продавници, така што не само што има многу добар атмосферски ефект, а цената е ефтина, така што домот нема да изгледа неуредно.

Кога продавницата за подни плочки се држи, не заборавајте да оставите настрана јаз, ова е да се спречи топлината на керамички плочки да се прошири на ладно намалување. Доколку не постои посебен услов, ширината на спојот на плочката треба да биде околу 1,5 mm, а се препорачува да биде околу 1,5-2 mm, така што е погодно да се направи убав спој за плочката.

Со таква подна плочка за да се резервираат пукнатини, дури и ако тоа се случи во САД се многу погодни, а Соединетите држави исто така можат подобро да се задржат во процепот, не е лесно да се паднат.


лажат

Тоалетот е нормално на 4-5 квадратни лева и десна страна, покрај Веи Ју што мора да се користи, во основа нема премногу простор за да може да се добие на располагање, проблем со тоалетот е проблем со цело време, така.

За ова, при украсување пред тоа, многу е популарно да се носи аголна содржина на уредот, бидејќи таквите може да се решат добиваат проблем, многу удобен сепак во исто време.

Досега ова сè уште е тоалет решава еден вид добар метод што прима проблем, но ова може да реши само прима проблем, не зборувајте за естетско чувство, не може да оствари практичен и убав секс коегзистираат.

Because when decorating now, the position that can use sewer duct to make лажат design in toilet, such can solve receive a problem, still having very good beautiful sex at the same time.

To лажат for, it does not occupy a space, still won't appear when using the bad phenomenon that resembles buy content to encounter the body easily, so practical is better.

This kind of durable лажат things, and therefore become the toilet in the "big man".