Домот нека ја следи природата, нека животот е сè уште топол

- 2021-04-10-

Внатрешниот мир може да ја почувствува големата убавина на животот, убавината не е симбол, е состојба на умот, но исто така и пријатна.

Со тонот на дневникот како основа, соодветната пенетрација, фина плитка. Како скромен господин што го следи текот на времето, шепотејќи тивко, зборувајќи тивко за контекстот на историјата и културата.

Следејќи го едноставниот принцип на „помалку е повеќе“, тој обрнува внимание на соодветноста и едноставноста при опремувањето на домот и изборот на украси. Стилот за уредување на домот со боја на трупци го истакнува романот и уникатниот шарм. Во натпревар во боја, но да се создаде елегантна атмосфера на сениорско чувство.

Дрвен топол, природен, примитивен вкус, му даваат на лицето релаксирано, пријатно, неограничено уживање. Зафатен урбанист, однесете ја оваа неограничена, бесплатна и пријатна соба во спалната соба, уживајте безгрижно и пријатно тивко, следете ги нечиј склоности да се опуштите, ќе биде еден вид екстравагантна надеж повеќе.

Векторот полн со чувство на проток го крши ограничувањето на интерфејсот помеѓу просторот и животот. Секој удар изгледа едноставен, но дизајнот е во животот. Не само што создава удобност за животот, туку исто така ја разгорува инспирацијата и среќата за секој ден од животот.

Домаќинство, понекогаш тоа е процес што го оформува животот непрекинат, не следете ги другите, ве молиме само себе си, користете стил на трупец за да направите индивидуален живот во домаќинството, нека домаќинството ја следи природата, нека животот е сладок како порано.

Грабнувајќи ја инспирацијата на дизајнот од природната слика, првиот користи кул и елегантна утринска глетка како концепт за градење на вселенската ситуација. Под скалата што се прилагодува во тонот на дрвото и белата боја, просторот претставува светла и пријатна сцена со разубавување на домаќинството.