Орман за кујна

Ние го персонализиравме дизајнот за различни стилови, бои и моделирање според барањата на клиентите од страна на професионалниот тим за дизајн. Ние снабдуваме високо квалитетен кујнски кабинет.

Обичен кујнски ормар поделен на 4 распоред, јас обликувам, опремен за кујнски простор е ограничен, облик L, форма на буквата У, галерија кујна. Според ергономијата за да се осигурат дека се дизајнирани сите функционални ормани. Обичниот кујнски ормар е во согласност со класата на емисија Европски Е1 и исполнете ги строгите стандарди за емисија на одборот за воздушни ресурси во Калифорнија. (емисија на формалдехид <= 0,08 мг / м3)

Соработка со меѓународни врвни брендови: BLUM & DTC. 50 години работен век. Донесување 200.000 тест за отворање и затворање на циклусот. Исто така, соработувајте со врвен бренд снабдувач на кујнски додатоци како што се ХИГОЛД, НУОМИ. Ние постојано развиваме и иновираме, развиваме поинтелигентни, пригодни и модерни решенија за прилагодување на хардверот во системот за складирање кујна за целиот дом. Од дизајнот, квалитетот до услугата, ние постојано ја подобруваме вредноста на производите на J & S, создаваме вредност за клиентите и реализираме висококвалитетен домашен кујнски кабинет за повеќе семејства.
J&S е познат производител и снабдувач на {клучен збор} во Кина. Нашите производи се трајни и квалитетни. Ако сега направам нарачка, дали ја имате на залиха? секако! Доколку е потребно, ние исто така обезбедуваме ценовници, понуди и 5 години гаранција. Ако сакам да продавам на големо, каква цена ќе ми дадеш? Ако вашата количина на големо е голема, можеме да ја обезбедиме фабричката цена. Прилагодениот {клучен збор} изработен во Кина може да се купи по ниска цена или ефтина цена. Вие сте добредојдени да дојдете во нашата фабрика за да го купите најновиот дизајн, најновиот и попуст {клучен збор}. Нашите производи не се само мода во дизајнот, туку се и елегантни и фенси. Покрај тоа, ние поддржуваме големо пакување. Можете да бидете сигурни дека ќе купите производ со попуст од нас. Дозволете ни да соработуваме едни со други за да создадеме подобра иднина и взаемна корист.