JS HOUSEHOLD започна со развој во 2003 година и сега се разви во еден од водечките производители на кабинети во провинцијата Гуангдонг. Со површина од околу 8.000 квадратни метри, месечното производство може да достигне 30.000 квадратни метри панели и околу 15.000 комплети кујнски кабинет за рамно пакување.